Friday, March 18, 2011

sehati berDANSA

video

YEAHHH!! aku skrg tgah memikirkan step2 yg mengarut utk diajar kt anak2 murid nih. 

4 What??

  • Psembahan time majlis penutup Minggu Pend. Khas ujung bulan April nt
Adeeeii...gane r rupe aku nk bjoget pan anak2 ni kn..ish3...xpelah, biar pun nt mcm Orang Kuning DIGI tu menari, wat dono je sudeeeyyy..janji anak2 hepi. kn3?? hahahaaaa....

Wednesday, March 16, 2011

x reti...

ad x u alls ni yg xtau pe makne "reti"?? rase2nye mcm ad kot...tp aku x reti r nk explain kt u alls. pkataan tu lbh kurg mcm x pandai or x tahu. haaaaaaaaaa..lbh kurang itu macam laaa...

hurmm, utk title kali nih, aku nk mory2 sket yg aku ni mmg x reti nk cerita pasal love2 even dlm private diary...KYA HEEEIII??? ontahlaaaa...aku pun xtau..huhuuu...

aku rase seronok bile bace blog org len yg cite pasal LOVE nih...siyes, mmg aku like bangeett. blh tsengih sorg2. blh terperasan n syiok sorg2,hikhik...
aku tingin gak nk story mory pasal dunia Percintaan Aku dan Dia or Kau dan Aku  kt dlm blog, tp xleh r...bile nk tep je, msti stuck. WHAT THE HAL ek?? ayoyoooo.....mybe aku x puitis mcm org2 len kot. agaknyelaaaa,ngeeee

kpd blogger2 yg mmg kaki puitis, i SUSPECT u very the much laaa..(apa bahasa daaaaaaa...ckgu tarak guna ini bahasa la, ayoyooo menaciii)...

(mood = BAD)

nape ek holiday kali ni aku rase x best sgt2??

bukn sbb aku kene msk tiap2 hr kt umah, n bukn sbb aku kene tinggal sorg2 kt umh time siang...TAPI....

  1. mybe sbb keje manyaaakkk...tu point yg utama la kn...sape2 pun msti UNLIKE bile kije manyaak time2 holiday nih,huhuu
  2. mybe sbb aku ni mls nk hangout kot...siyes, kemalasan aku berada di tahap yg maksimaa klu org ajak kuar.. (time skrg ni laaa....zaman kanak2 dulu, mmg pntg bile line clear,hikhik)
  3. mybe sbb aku MISS kt someone kot...siapakah gerangannya itu, biarlah RAHSIA..hurmmmmm...AWAK, AWAK XMAU KAWAN DGN SY LG EH?? (p/s : dilarang membuat perspektif negatif ye kawan2..ngeeee)
wokeehh..dh cukup r keMAYBEan aku tuh.... aku pun msh t'pikir2 pebenda r yg menjadi punca kebosanan aku smpai blh mencapai tahap yg melampau2 mcm skrg nih... huuuuuuuuuuuuuuhhhh!!! ngeluh je memanjang.. x baek la CIK WANIE...sabo eh...

Friday, March 11, 2011

D.U.G.A.A.N

huiiihhhhhhhhh...... (ngeluh dlm hati, hikhik)...
adoyaaaaaaaaaaaaiiii...............(ngeluh kt mulut lak).....
astaghfirullahalazim.........(haaaaa, ini baru betoooiii)...ngeeee

uish, minggu ni mmg minggu t'bek r!!..
DIRECT koottt aku kene observe except hari Senin...

aku xpnh kene cmni. Nk ngadu, xtau nk ngadu kt sape (ececeeeehhhhh,mintk simpati nih,ngeheee)...

actually mmg r trase HARD utk face bnda ni, tp aku layankn je laaa....

alhamdulillah sume2nye bjalan dgn lancar n aku puas hati r dgn pe yg aku dh buat....peeehhh, smenjak 2menjak 3menjak kene observe dgn pensyarah kesayangan, En. *****, aku jd rajin tau, hahahaaa...poyo!!
utk observation sok, sumenye done n hope everything akan ok, InsyaALLAH....

kpd kawan2 sy yg tgah Prek skrg ni, aku doakan korg mantop2 n jgn lupe ye siapkan Kajian Tindakan..
sape2 yg dh siap, meh r tlg siapkn KT shayee....wakakaaa....(nmpk x aku rajin???) ahaks!!..
k lh.....daaaaaaaa.....S.A.L.A.M

Tuesday, March 8, 2011

slowly can manage my FEEL...

waaahhh...men FEEL2 lak pagi2 bute ni kn,ngeeee...

aku xleh tido r...keje dh lme ciap..tp puash dok golek kiri golek kanan, mate xmau lelap gak.

mybe mmg sje nk soh aku NGEPOS kt BLog ni kot...almaklumlaaah, dh lme benoo x ngePOS kn..huhuu

xde pape cite yg menarik sgt. Just nk btau yg skrg ni aku dh blh ADAPT keadaan sbg guru pelatih @ SK.MALIM yg sgt2 seboookk tu..(opsssss!!) hahahahahaaa..
aku xtau r, mkin lme aku kt MAlim ni,mcm mkin best lak dpt wt kije mcm2.. (poyo gilak).. tp siyes beb, aku mmg tarak tipu punyaaaa..

mule2 mmg stress gile babeng (bhase zaman skola2 dulu,hikhik) tp skrg ni aku On je bile org bg keje. pe mknenye tu ek?? ADAKAH AKU BENAR2 DH READY NK KENE POSTING?? kuang300x....

Tibe2 je mate aku dh tecik2 r. CEIT!! bru je bpe kerat ayat, dan2 je nk ngantok...heheee..k, jom Rest. sok nk kene Observe dgn Guru Pembimbing nih. doakan sy ye kawan2... (",)v

salam...

Thursday, March 3, 2011

PauSe kejap eh..

huhuuu...skrg ni aku dh mule sebok, kene wat itu, wat ini r...adeeeiiii....
nampknye tpkse la mngurangkn mase utk mengEPOS pape yg ptut kt blog ni haa. sob3...

u all jgn indu2kn i tau (ahaaakksss!! indu ker)..hahahaaa....

doakan sy blh face sume2 bnda time praktikum fasa 3 ni dgn jayanya eh. AMIN....

k...nk balik dulu r eh. feel so tired n so so so sleeeepy r....UNLIKE THIS!! huhuu..

daaaaaaaaaaaaa.....SALAM......AMigos!!

Tuesday, March 1, 2011

opocOoottt.....!!

huh!! sedang aku berSeronok, Duaronok n beronok2 wat dadih kt dpur dgn anak murid aku, tibe2 ad lak sorang individu tjenguk2 kt dapur tu...aku pun dgn pnuh kesopanan dan kesusilaan (waaahh, layan Rukun Negara lak tgh2 mlm nih,hehe) p menjengah siapakah gerangan yg dtg tu kn, tup3....HAMBEK KO!! OPOCOT!! tkejut mak ni nyah...hikhik...lecturer aku daaaaa yg dtg. uissh, suke tau wt suprise2 ni...i lykeeee 300x..

patut r aku gilak rajin hr Ahad tu...update file, tampal tu r tampal ni r n mcm2 lg la yg aku wt....rupe2nye mmg ad samting yg nk blaku.

actually wktu ngaja aku dh hbs time awal pg, so pas rehat dh free...tu yg syiok wt dadih, nk wt jual2. tp disebabkan my lec dtg kol 11 lbh, tpkse r aku ulang PnP yg dh diajar pg td. uissshhh, isau beb klu budak2 boring blajo bnda yg same. so, aku pun mule wt aktiviti ikut suke pale aku jek, x follow pun Rancangn Ngajo yg dh dibuat...hahaa...

Alhamdulillah sumenye bjalan dgn lancar N my lec blh trima sume aktiviti yg aku wt dgn baik...fewwwwhhhhh..LEGAAAA....settle sudah seliaan ptame. ad lg ENAM kali aku nk kene ngajo dpn dia tau, haiyaaaaaaaakkkkk!! xpe2, insyaAllah ok ajaa (",)d

wokeh, sudah mau tiduuurr...sok nk kene observe dgn lec len plak utk subjek minor...huh!! tATOOTT..

"Ya Allah, Kau permudahkanlah segala urusanku pada hari esok dan hari2 yg mendatang...."